Takács Péter - Az adakozás öröme

Már megvásárolható!

 

Az adakozás öröme című kötet megvásárolható boltunkban:
- személyesen: Bp. 7.ker. Izabella u. 36-38.
- Foxpost csomagponton, vagy házhozszállítva

A könyvről bővebben:

Jobb adni, mint kapni? Jó dolog adakozni? Az adakozásból áldás fakad: Nem veszítek azzal, ha adok, sőt nyerek? Öröm tizedet fizetni? Adjak tizedet? Miért? Kinek? Ez katolikus dolog? Mit tanít a Szentírás és a Katolikus Egyház az adakozásról?

Magyar szerző tollából katolikus szempontú, hiánypótló munka. A Szentírás és az Egyház tanítása alapján a fentiekre, és még számos más kérdésre is keresi a választ a szerző. A témakört gyakorlati oldalról közelíti meg, ezért a biblikus, teológiai és egyháztörténelmi szempontok mellett több mint harminc ember élménybeszámolóját, személyes tanúságtételét is tartalmazza a kötet. A munka értékét növeli, hogy Dr. Török Csaba atya teológiai lektorálásával és Bíró László püspök atya ajánlásával adhatjuk most az érdeklődők kezébe.

Takács Péter jogász, de nemrégiben hitoktatói végzettséget is szerzett. Feleségével három gyermeket nevelnek. 2004 óta vezeti plébániáján a karizmatikus megújuláshoz tartozó Szikra Közösséget. Munkába állása óta támogatja anyagilag is a Katolikus Egyház szolgálatát, így segítve Isten Országának növekedését. Szívében régóta ég a vágy, hogy másokat is erre buzdítson. Ezért született Az adakozás öröme.

A könyv eladásából származó bevételt evangelizációs célra fordítja a szerző, megvásárlásával a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás misszióját támogatja.

Oldalszám: 188

Borító: puhatáblás

Súly: 260 gr

 

Amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken:
bolt@csakegyet.hu
+36 70 424-2095 

További képek a termékről:

1500 Ft
  db